Dečija igraonica

Sarin Oblačak

Dečija igraonica Sarin Oblačak

Dečija igraonica Sarin Oblačak zajedno sa stručnim animatorskim timom organizuje nezaboravne proslave rođendana u najboljoj igraonici na Novom Beogradu.  Dečija igraonica Sarin Oblačak će sigurno ispuniti vaša očekivanja. Deca će uživati u raznovrsnom i zanimljivom programu animatora u posebno opremljenom i veoma interesantnom prostoru. Animacije se prilagođava deci od prve do dvanaeste godine starosti.

Upoznajte Sarin Oblačak

Dečija Igraonica Sarin Oblačak je stvorena za najmlađe! Deca su naše najveće blago, tako da naša rošendaonica sve usluge nudi upravo njima, a i vama dragi roditelji, koji za svoju decu želite samo najbolje!

Dečija Igraonica Sarin Oblačak posluje od 2015. godine i od tada pa sve do danas mi se ponosimo organizovanjem proslava mnogobrojnih dečijih rođendana, krštenja, polazaka u školu uz veliki angažman animatora i bogati dečji program!

Šta vam mi nudimo…

Dečija igraonica Sarin Oblačak nudi vam usluge proslave dečjih rođendana uz profesionalne animatore koji će zabaviti vašu decu na kreativan i jedinstven način kao i uvek zanimljivo i kod dece sa oduševljenjem prihaćeno oslikavanje lica. U cenu zakupa dečije igraonice na Novom Beogradu uračunato je korišćenje atraktivnog prostora u trajanju 2.5 sata, dve devojke koje su zadužene za animiranje dece, konobar i šanker koji vam stoje na usluzi kao i kompletan party program, pozivnice itd. Vaši mališani mogu da se zabave u lavirintu, trambolinama, toboganima, stepenicama za penjanje, dečijoj diskotekici, kuhinjici za devojčice, radionici za dečake, a najmlađi mogu da uživaju u bazenu sa lopticama.

Proslava rođendana

Želite da proslavite dečiji rođendan ili prvi rođendan svoje bebe a ne znate kako i gde da primite i zabavite svoje goste? Obratite nam se i videćete da proslava rođendana nikada nije bila lepša i zanimljivija nego sada uz dečiju igraonicu Sarin Oblačak.

Razne dečije proslave

Dečija igraonica Sarin Oblačak može organizovati za vas i sve druge vrste dečijih proslava kao što su krštenja, polazak u školu ili oproštajni parti za drugare iz vrtića. Pozovite nas i zajedno ćemo osmisliti proslavu koja će im zauvek ostati u sećanju.

Dečiji Animatori

Animatori dečije igraonice Sarin Oblačak su mladi ljudi, koji vole decu i zabavu. Uz njihove tematske rođendane vaši mališani će otputovati u svet iz bajki ili se družiti sa svojim omiljenim junacima. Vaše je samo da nas pozovete a mi sve drugo organizujemo.

Bezbednost dece i sigurna igra

Dečija igraonica Sarin Oblačak opremljena je savremenim i zanimljivim elementima za igru kao što su: prostrani lavirint sa nizom prepreka, tobogani, topovi, kuhinjica, bazen sa lopticama, diskotekica, karaoke, pozornica tid. Međutim iako je nama na prvom mestu da vašoj deci obezbedimo kvalitetan prostor za igru i animaciju takođe akcenat smo stavili i na bezbednost. Zato vas molimo da se svi zajedno pridržavamo pravila kako bi nam deca bila bezbedna.

Poslednje sa našeg Bloga