Restoran u sklopu

dečije igraonice

Restoran u sklopu dečije igraonice

Restoran Grill Pub koji se nalazi odmah uz dečiju igraonicu Sarin Oblačak obložen je drvenim podom i gredama dok je ceo restoran osvetljeno zlatkastim svetlom. Naše iskusno osoblje pružiće vam profesionalnu uslugu tokom rođendana vašeg deteta i odgovore na sva pitanja o specijalitetima našeg restorana. Od stekova, roštilja spremljenog na razne načine, ribe, do specijaliteta kuće sva jela u restoranu Grill Pub spremljena su po najvišem kvalitetu i neće vas ostaviti razočarane.

agropapuk logo

Trpeza restorana Grill Pub

Dok se deca igraju i zabavljaju vi na miru možete da pričate sa svojim gostima. Na samom ulazu u naš restoran, koji je odmah do igraonice Sarin Oblačak, sačekaće vas sama toplina resorana i izuzetno ljubazno osoblje. Velika prednosti u odnosu na druge restorane je ta što iza nas stoji tradicija duga više od 20 godina kao i kvalitet, ukus, izgled i veličinu komada mesa kao i porcija koje sami birate.

Restoran Grill Pub jedinstveni koncept

U sklopu restorana se nalazi prostor za klince ali i za odrasle. Da vaši stomaci i mališana uvek budu puni. Meni raspolaže hranom za dečiji i odrasli uzrast. Jednom kada dođete u naš restoran želećete da se uvek vratite. Dobra klopa i nezaboravna zabava je garantovana u Sarinom Oblačku. Povedite svoje mališane i uverite se sami u naš kvalitet

Poslednje sa našeg Bloga