Gde proslaviti dečiji rođendan? – Tri odlična predloga

1 Comment

Gde proslaviti dečiji rođendan? To je pitanje koje svake godine iznova zadaje glavobolju roditeljima.

Prvi rođendan deteta, zapravo, predstavlja zabavu za roditelje. Sve što je potrebno je lepo ukrašen prostor, dobra muzika i velika torta kojoj će se obradovati najmlađi.

Međutim, kako deca rastu, povećavaju se i mogućnosti gde proslaviti dečiji rođendan. Kostimirana zabava, proslave rođendana u igraonici uz animatore, jednodnevni izleti, samo su neke od mnoštva ideja za zabavu. Bez obzira koju će izabrati vaš mališan, jedno je sigurno – ona mora biti originalna. Posebni dan zahteva ipak i posebno, do tada neviđeno, slavlje.

Ukoliko i vas muči dilema gde proslaviti dečiji rođendan, dečija igraonica i rođendaonica Sarin Oblačak vam daje tri predloga za savršenu zabavu.

 

Gde proslaviti dečiji rođendan – Tematska zabava u kući

Poslednjih godina dečije igraonice su postale popularno mesto za proslavu rođendana. Pa su skoro potpuno potisnule u drugi plan kućna slavlja.

Ako, pak, želite da oživite davna vremena, priredite svom mališanu home-made proslavu. Imajte u vidu da iako ne postoje troškovi za iznajmljivanje prostora, morate izdvojiti budžet za posluženje, tortu i dekoraciju.

Pustite dete da izabere temu slavlja, a zatim se prepustite mašti i pokažite svoj talenat za ukrašavanje. Uz malo truda imaćete savršenu dekoraciju. Tako, na primer, uz pomoć belih samolepljivih traka i zastavica pretvorite hodnik stana u trkačku automobilsku stazu za dečake. Dok od kartona možete da napravite medalje za sve učesnike.

Za devojčice, naravno, uvek je aktuelna tema princeza. Samim tim, rođendan je savršeni trenutak da organizujete pravi bal za mališane. Da bi doživljaj bio potpun obavezno na pozivnicama naglasite temu kako bi gosti došli adekvatno odeveni.

gde proslaviti dečiji rođendan

Gde proslaviti dečiji rođendan – Piknik u parku

Za decu koja su rođena od aprila do oktobra ne morate se pitati gde proslaviti dečiji rođendan, jer nema ništa lepše od zabave na otvorenom.

Spakujte staru ćebad, pribor za jelo za jednokratnu upotrebu, osvežavajuće napitke, hranu i – piknik može da počne.

Nemojte da zaboravite da obezbedite i dovoljno sportskih rekvizita za igranje, u kojima će, sigurno, rado učestvovati i mame i tate. Možete nabaviti i manje šatore koji će rođendan pretvoriti u jednodnevno kampovanje.

Proslava dečijeg rođendana u igraonici

Proslava rođendana u igraonici ima brojne prednosti. Pre svega, ona vas oslobađa stresa oko organizovanja, kao i čišćenja nakon zabave.

Takođe, dečija igraonica štedi ne samo vaše vreme, već i novac. Nije redak slučaj se igranje završi sa flekama na tepihu ili polomljenim predmetima u stanu. Pa profesionalno čišćenje i kupovina novih komada dodatno opterećuju kućne finansije.

U igraonicama je sve podređeno najmlađima. Gomila igračaka, penjalica, tobogana i drugih spravica garantuju dobru zabavu. Dok profesionani vaspitači su tu da brinu o bezbednosti mališana, ali i da ih podstaknu na druženje i igru.

Dečije igraonice za dečiji rođendan pružaju provod i roditeljima. S obzirom da su vaši najvoljeniji u sigurnim rukama, možete se opustiti i na miru, uz kafu i piće, družiti sa svojim prijateljima.

Rođendaonica Novi Beograd

Rođendaonica Novi Beograd, Sarin oblačak je pravo mesto za savršeno slavlje u zimskim danima. Dođite i uverite se sami zašto se naši rođendani pamte.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

More from our blog

See all posts

Leave a Comment