Igranje je najlepše u igraonici

No Comments

Igranje je za decu neophodna aktivnost, u kojoj uživaju i koja pozitivno utiče na njihov razvoj. Igranje je najlepše u igraonici, bilo da je u pitanju samostalna igra ili interakcija sa vršnjacima, jer su igraonice specijalno uređene i prilagođene svim dečijim potrebama.

Igraonica Sarin Oblačak tu je da ponudi maksimalan komfor i uživanje vašim mališanima. Nama je njihovo zadovoljstvo na prvom mestu!

igranje je najlepse u igraonici

Igranje je najlepše u igraonici – Različite vrste igre

Kod dece se u zavisnosti od uzrasta javljaju različite vrste igre. Svaka od njih je bitna na svoj način jer odgovara dečijim potrebama u određenom razvojnom periodu.

Mlađa deca, koja imaju oko 2 godine, uglavnom se igraju sama ili posmatraju ostalu decu kako se igraju. Svrha ove samostalne igre je da dete istraži svoju okolinu i različite predmete sa kojima se igra.

U trećoj godini, pojavljuje se uporedna igra, u kojoj je socijalna interakcija između dece svedena na minimum. Deca se tada igraju u zajedničkom prostoru i koriste slične predmete, ali bez značajnijeg druženja.

Kako napreduje dečiji razvoj, dolazi i do složenije igre. Nakon treće godine, tipična je asocijativna igra. Deca se zajedno igraju ali bez podele uloga i usmerenja ka nekom cilju koji je zajednički za sve.

Nakon treće godine, sve više se javlja saradnička igra, u kojoj deca zajedno obavljaju aktivnosti radi zajedničkog cilja, i na taj način se dopunjuju.

Svaki tip igre je bitan za određen razvojni period. Igranje je najlepše u igraonici, jer ovde imamo sve što je potrebno za sadržajnu igru, nezavisno od uzrasta vaših mališana.

Igranje je najlepše u igraonici, jer igra nema granica

Igranje je posebna vrsta zabave, koju deca obožavaju. Međutim, osim što se na ovaj način mogu zabaviti, igra takođe pruža mogućnost učenja, a to je veoma bitno za dečiji intelektualni razvoj. Upravo zbog toga su kreativne radionice veoma značajne za najmlađe, jer tokom njih mogu naučiti kako da rešavaju razne probleme i prepreke, i to na veoma zabavan način.

U našoj igraonici igra nema granica. Osim što se deca mogu zabaviti, pruža im se jedinstvena prilika da se kvalitetno druže sa svojim vršnjacima. To je veoma bitno za građenje njihovog samopouzdanja. Osim toga, u prijatnom ambijentu poput dečije igraonice često se dešava sklapanje novih poznanstva i prijateljstva.

igranje je najlepse u igraonici 1

Igranje je najlepše u igraonici, naročito kada su u pitanju nemirna deca, jer je ovim mališanima potrebno da „izbace“ višak energije. Idealno rešenje za to su dečije žurke u igraonici, jer naši iskusni animatori uvek znaju kako da ih motivišu i zainteresuju za razne sadržajne aktivnosti, a samim tim dolazi i do smanjenja stresa kod dece.

Igraonica Sarin Oblačak – Najbolja zabava za vaše mališane

Bilo da je u pitanju proslava prvog rođendana ili svakog sledećeg, nema sumnje da je naša igraonica najbolje mesto za to. Uz našu pomoć, organizovanje rođendana nikad nije bilo lakše. Osim što ćemo obezbediti savršeno uređen prostor i vrhunsku zabavu, u ponudi imamo i slana peciva, u kojima će vaši mališani sigurno uživati.

Igraonica je mesto gde nastaju najdraže uspomene, zato odaberite Sarin Oblačak i pružite svojim mališanima nezaboravan doživljaj koji će uvek pamtiti.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

More from our blog

See all posts

Leave a Comment