Igraonica – Mesto gde nastaju uspomene

2 Comments

Detinjstvo je prvo poglavlje jedne velike knjige koja se zove život. Veoma je bitno da taj početak bude ispunjen srećnim trenucima, a igraonica je pravi način da se to obezbedi. Pažnja, igra i ljubav dovoljni su razlozi da se dečije lice ozari osmehom, a dan pretvori u nestvarni događaj koji se pamti.

Igraonica

Mnogi stručnjaci ističu da budućnost pripada onima koji se najduže sećaju svojih uspomena iz detinjstva. Omiljena igračka, miris bakinog kolača koji se širi kuhinjom, prva simpatija, polazak u vrtić – samo su neka od sećanja iz detinjstva koja nas nikada ne napuštaju. Zbog njih u srcu zauvek ostajemo deca.

Zašto je dečija igraonica pravo mesto za stvaranje dragih uspomena otkriva vam rođendaonica Novi Beograd, Sarin oblačak.

Dečija igraonica i rođendaonica je poligon za iskrena prijateljstva

Čovek je društveno biće, pa ni naši najmlađi nisu u tome izuzetak. Želja za sticanjem prijatelja je prisutna od samog rođenja. Dok su u početku roditelji drugovi za igru, od druge godine mališani pokazuju interesovanje za svoje vršnjake. To je idealan trenutak da posetite dečiju igraonicu.

Posebno uređeni prostori za igru okupljaju mališane različitih socijalnih i kulturoloških karakteristika. Upravo će u njima deca naučiti da poštuju različitosti. Shvatiće da nisu centar sveta, već da pravi prijatelji sve dele.

I dok jedni samouvereno „osvajaju“ nove drugove, drugima je, pak, potreban mali podstrek vaspitača. Tako da su dečije igraonice najbolje rešenje za stidljivu decu, jer se u mnoštvu mališana nikada neće osetiti izolovano. Takođe, odličan su način da se umire nemirni i prihvate nametljivi, hiperaktivni, jer deca ne znaju za predrasude.

Igranje je najlepše u igraonici

Značaj igre u odrastanju je veliki. Naime, ona je ključna za kognitivni, fizički, društveni i emocionalni razvoj dece.

Kroz igru najmlađi otkrivaju svoje mogućnosti, razvijaju veštine, stiču nova iskustva i stvaraju. Igre za decu podstiču maštanje koje rađa nove ideje, dovodi do pronalaženje kreativnih rešenja. Pa možemo slobodno da kažemo da maštanjem uče kako da razmišljaju.

Deca imaju neverovatnu sposobnost da posmatraju stvari iznad našeg sveta, te im je za igru malo potrebno. Ipak, iste igračke u kući posle izvesnog vremena mogu da dosade. Čak ni dugoželjeni akcioni junak ili omiljena princeza na donose radost kao kada su ih prvi put uzeli u ruke.

Za razliku od stana, igraonica za decu je nepresušni izvor zabave. Počev od penjalica i lavirinata, preko tramboline, pa do kuhinjice za devojčice i radionice za dečake – mogućnosti za igru su neograničene. Zato ove igračke ostaju u sećanju i kada odrastu.

igraonica

Poseban povod za druženje jesu proslave rođendana u igraonici

Dečije igraonice za dečiji rođendan predstavljaju posebne trenutke sreće ne samo za slavljenika, već i za male goste.

Dečija igraonica Novi Beograd, Sarin Oblačak ispuniće svaku želju. Ukoliko vaše dete želi nezaboravni disko party, slavlje pod maskama ili klovna za rođendan, ovde ćete pronaći. Dodatnu draž donose profesionalni animatori koji se trude da sve mališane uključe u dobru atmosferu, dok roditelji mogu da se opuste u društvu svojih prijatelja.

Posetite nas i uverite se sami zašto je proslava rođendana u igraonici, Sarin oblačak događaj koji se pamti!

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

More from our blog

See all posts

Leave a Comment