Proslava sedmog rođendana

No Comments

Proslava sedmog rođendana je neverovatno važan događaj koji će vaš mališan uvek pamtiti.

Zašto je sedmi rođendan poseban? Naime, često je ovaj broj smatra srećnim, ali to sigurno nije dovoljan razlog. Postoji li još neki zbog kojeg je postala tradicija pripremiti se za sedmi rođendan na drugačiji način u odnosu na prethodne? Sarin Oblačak vam otkriva, i daje vam sjajne savete kako da od ovog događaja napravite spektakularnu zabavu za vašeg slavljenika.

Zašto je važan sedmi rođendan?

Proslava sedmog rođendana posebna je iz mnogih razloga. Pa, hajde da se bolje upoznamo s njima.

proslava-sedmog-rodjendana-2

Naime, sedma godina često predstavlja neku vrstu nezavisnosti. To je obično doba kada deca kreću u osnovnu školu nakon vrtića, i zbog toga se smatra važnom prekretnicom u detetovom životu. Škola je važan agens socijalizacije, i u njoj se deca upozanju sa pravilima ponašanja u društvu. Takođe, stiču radne navike koje će oblikovati njihovo postignuće u budućnosti. Takođe uče kako da usmeravaju pažnju na važne sadržaje i da prate nastavu. U tom periodu se zapravo javljaju prva ozbiljnija intersovanja.

Sedma godina je veoma bitna u tradiciji Filipinaca, i često se asocira sa proslavom koju oni veoma vole. U njihovoj kulturi se tradicionalno slavi sedmi rođendan, iako mnogi ljudi ne znaju pravo razlog i značenje tog događaja. Ipak, često se povezuje sa ponovnim rođenjem i novim početkom u životu.

Prema biblijskoj tradiciji, broj sedam označava potpunost ili savršenstvo. Po predanju, na početku je bilo sedam dana stvaranja (Postanak), a zatim se taj broj provlači kroz ceo spis. Nema sumnje da je i tradicija odigrala važnu ulogu, pripisujući ovom broju tako važno značenje. Možda se baš zbog toga slavi sedmi rođendan, kako bi se osiguralo dobro zdravlje i u budućnosti.

proslava-sedmog-rodjendana-4

Istina je da je proslava svakog rođendana bitna, bez obzira da li je to prvi, sedmi ili deseti. S druge strane, sasvim je u redu ako želite da vašem mališanu priremite nešto posebno pred polazak u školu. Mi smo tu da vam pomognemo u tome, jer su igraonice odavno sinonim za zabavu i igru koja nema granica.

Proslava sedmog rođendana u našoj igraonici

Igraonica je idealno rešenje za bilo koju dečiju žurku, rođendan ili krštenje. Ne postoji bolje mesto od Sarinog Oblačka, jer mi podstičemo kreativnost vaše dece kroz sadržajnu igru i razne druge aktivnosti koje mališanima zaista ulepšaju ovaj poseban dan. Volimo da vidimo radost u njihovim očima, a posebno nam je drago kada se slavljenik oseća kao „zvezda“ zabave, dok se bezbrižno igra sa svojim drugarima.

Proslava rođendana i animacija dece je naša specijalnost, a mi smo svesni velike odgovornosti koja nam je poverena – zato dajemo sve od sebe da ispunimo očekivanja vaših mališana, ali i vas. Jedna od najvećih gratifikacija je kada vidimo da su roditelji srećni i zadovoljni što mogu pružiti toliku radost svojoj deci.

proslava-sedmog-rodjendana-3

Proslava rođendana za decu je nešto najbitnije, jer su to događaji koji se pamte ceo život. Istina je da je potrebno uložiti energiju, vreme i novac, ali najlepše uspomene su zaista vredne tog ulaganja. Igranje je najlepše u igraonici, zato odaberite Sarin Oblačak, jer ćemo obezbediti sve što je potrebno, uključujući i hranu, kako bi vaši mališani maksimalno uživali u ovim posebnim momentima.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

More from our blog

See all posts

Leave a Comment