Proslave rođendana i hrana za mališane – Sarin oblačak

No Comments

Proslave rođendana i hrana za mališane čine savršenu kombinaciju.

Bez obzira da li je prvi, peti ili osmi, svaki rođendan je bitan, jer baš svaki upotpunjuje najlepše doba – detinjstvo.

Nekadašnje proslave rođendana i hrana za mališane iz porodičnih kuća preselile su se prvo u parkove, a zatim u igraonice, pa su one dobile sasvim novi oblik.

Ovaj najnoviji trend je postao raširen širom sveta, pa i u našem glavnom gradu postoje brojne dečije igraonice i rođendaonice Beograd sa najraznovrsnijim ponudama za zabavu, animaciju i hranu. Što dodatno otežava izbor roditelja.

Proslave rođendana i hrana za mališane

Da bi pomogla prilikom donošenja odluke, dečija igraonica Novi Beograd, Sarin Oblačak pruža vam savete šta treba da sadrže proslave rođendana i hrana za mališane.

Koje proslave rođendana i hrana za mališane čine decu srećnom?

Već na sam pomen proslave rođendana u igraonici detetu se razvuče osmeh na licu, jer ona je asocija ne samo na pregršt poklona, već pre svega, na divno druženje i nezaboravnu zabavu.

Zato ne čudi što naši najmlađi odbrojavaju dane kako se rođendan bliži. Dok roditelji nastoje da im ispune sve želje kada su u pitanju proslave rođendana i hrana za mališane.

Da bi se svi radovali predstojećem slavlju, stručnjaci savetuju da dete uključite u planiranje. Dovoljno je da mu pružite mogućnost da sastavi spisak drugova koje želi da pozove, ili pak, izabere kakvu tortu želi da ima na svom rođendanu.

Proslave rođendana i hrana za mališane

Takođe, proslava dečijeg rođendana u igraonici mora biti organizovana u skladu sa uzrastom. Kod najmlađih glavne igračke su penjalice, lavirinti, tobogani, dok centralno mesto zauzimaju animatori i klovnovi.

Za razliku od mlađe generacije, školska deca žele sasvim drugi vid zabave, te oslikavanje lica kod njih možete pretvoriti u pravi kostimirani party sa disko dekoracijom.

Proslave rođendana i hrana za mališane moraju biti bezbedne

Zdravlje i bezbednost najmlađih su na prvom mestu prilikom organizovanja slavlja. Zbog toga je važno da izabrana dečija igraonica i rođendaonica ima dozvolu za rad. Odnosno da je prošla strogu kontrolu nadležne inspekcije.

To znači da igračke imaju sertifikate, a oprema zaštitni materijal koji ubalažava padove. Samim tim je sprečen i nastanak ozbiljnih povreda.

Pored opreme i prostora, hrana za najmlađe u igraonici mora biti proverena kako ne bi došlo do raznih infekcija. Ukoliko želite dodatnu sigurnost, možete sami nabaviti hranu. Tj. odlučite se za ketering sa kojim već imate pozitivno iskustvo.

Kako izabrati hranu za najmlađe?

Najmlađim gostima je zabava na prvom mestu, pa se, možda, neće sećati kakav su kolač probali ili koji su sok pili, ali to ne znači da ovom detalju ne treba posveti posebnu pažnju.

Zapravo, hrana stvara najveću glavobolju roditeljima, jer potrebno je ugoditi različitim dečijim ukusima. Ujedno, voditi računa da li je neko alergičan na pojedine namernice.

Proslave rođendana i hrana za mališane

Da ne biste previše brinuli poslužite se proverenim receptom. Hrana neka bude atraktivna za mališane, zatim ukusna i u što većoj meri zdrava. Mini pice, sendviči u različitim oblicima i koktel pecivo su izbor sa kojim sigurno nećete pogrešiti. Dok je slatki deo rođendana rezervisan za glavnu zvezdu – prelepu tortu u obliku omiljenog junaka vašeg mališana.

Rođendaonica Novi Beograd, Sarin Oblačak sa svojim profesionalnim osobljem stvoriće rođendan koji će svi pamtiti.

 

 

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

More from our blog

See all posts

Leave a Comment